وي خاطرنشان کرد:ما تصميم داشتيم که مجري و بانک عامل را تغيير دهيم و در اين راستا مذاکرهاي با بانک مرکزي و شرکت خارجي براي کارتهاي اعتباري داشتيم.
معاون گردشگري کشور تصريح کرد: مجري طرح شرکت ايرانگردي جهانگردي و سازمان تامين اجتماعي بوده است که با تغيير مديريت ايجاد شده مدت زمان 2 ماهه براي ارائه راهکار جديد براي ادامه روند سفر کارت، درخواست کردند که 45 روز آن گذشته است.
اين مقام مسؤول در سازمان ميراث فرهنگي کشور گفت: ظرف 3 ماهه اول سال آينده مشکلات برطرف و مجري با طرح جديد که کار کارشناسي بر روي آن انجام شده است، ادامه کار ميدهد .
وي در ادامه گفت: به رغم کاهش رشد گردشگري در سطح جهان،رکورد ورود گردشگران خارجي به کشور، با افزايش 40 درصدي نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته شکسته شد.
عامري با بيان اينکه تعداد گردشگران ورودي 9 ماه نخست سال گذشته يک ميليون و 698 هزار و 727 نفر بوده است، افزود: بر اساس آمار دريافتي از پليس مهاجرت ناجا، در 9 ماه نخست سال جاري تعداد 2 ميليون و 364 هزار و 204 گردشگر به کشور وارد شدند که اين آمار از تعداد کل گردشگران خارجي ورودي به کشور در سال 1388، معادل 2 ميليون و 272 هزار و 575 نفر نيز فراتر رفته است.
اين مقام مسؤول افزود: بررسي آمارها نشان مي دهد تعداد گردشگران خارجي ورودي به کشور در آذرماه سال جاري نسبت به سال 1388، رشدي به ميزان 14 درصد داشته است و به تعداد 243 هزار و 545 نفر رسيده است.
معاون گردشگري کشور خاطرنشان کرد: صنعت گردشگري ايران در حالي شاهد رشدي اينچنيني است که آمار منتشر شده از سوي سازمان جهاني جهانگردي حکايت از افت 2/4 درصدي رشد گردشگران بين المللي در سطح جهان دارد.
عامري ادامه داد: بر اساس آخرين آمار منتشر شده مناطق اروپا، خاورميانه، آمريکا و آسيا _ اقيانوسيه به ترتيب متحمل 7/5 درصد، 9/4 درصد، 8/4 درصد و 6/1 درصد کاهش در زمينه تعداد گردشگران ورودي شده اند.
عامري خاطرنشان کرد: نگاهي گذرا به وضعيت کاهش آمار گردشگران ورودي به کشورهاي صاحب مقام به جز دو کشور مسلمان ترکيه و مالزي با رشدي به ترتيب 2/7 و 2 درصد، دليلي بر توسعه گردشگري در حوزه آسيا و خاورميانه و نويد بخش رشد گردشگري فرهنگي و اسلامي در سطح جهان خواهد بود.
/117
انتهای پیام/